Telefoon ISO-Bakker isolatiebedrijf BV 
Tel:   050-5035887
E-mail ISO-Bakker isolatiebedrijf BV  

Offerte voor Isolatie oplossingen?
Specifiek & energiebesparend

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 
Bekijk onze projecten

Iso Bakker, hét isolatiebedrijf van Friesland

Voor veiligheid en energiebesparing in uw huis

Wilt u uw huis laten isoleren? En wilt u dit laten doen door een erkend isolatiebedrijf in Friesland? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres! Het is erg verstandig om uw woning te laten isoleren, door alle voordelen die het met zich meebrengt. Het is dus een goede investering voor uw woning. Ons isolatiebedrijft biedt u daarom een ruim assortiment aan met verschillende isolatiematerialen. Onze specialisten willen u daarom ook graag helpen bij het kiezen van het systeem wat het beste bij uw woning of pand past.

Wij bieden u de keuze uit verschillende systemen:

isolatiebedrijf Groningen

Verplichte brandwerende isolatie

Brandwerende isolatie is verplicht bij bedrijven. Bij isolatiebedrijf Isobakker vindt u een isolatie die bestendig is tegen alle gevolgen van brand. Hierdoor beschermd u uzelf en personeel tegen brand. Door brandwerende isolatie is uw bedrijf geheel brandveilig. Daardoor heeft u minder brandschade en kunt u weer sneller aan de slag wanneer er bij u brand is geweest.

Akoestische isolatie tegen overlast

Heeft u thuis of binnen bij u bedrijf last van overlast? Heeft u machines die veel lawaai maken? Dan is het laten plaatsen van akoestische isolatie een verstandige keuze. Akoestische is ideaal wanneer u last heeft van overlast. Ook is het erg zinvol als u meer privacy wilt. Isolatiebedrijf IsoBakker biedt isolatiematerialen om het geluid van machines binnen of juist buiten een ruimte te houden. 

Energie besparen met thermische isolatie

Met thermische isolatie van isolatiebedrijf IsoBakker zult u enorm veel energie gaan besparen. Waarom? Door het laten installeren van thermische isolatie zal energieverlies van warme en koude plekken worden voorkomen. Hiermee kunt u ook veel geld besparen. Deze vorm van isolatie zal voor veiligheid en comfort zorgen in werkruimten. 

Duurzaam met isolatiematrassen

Naast thermische isolatie zijn ook isolatiematrassen zinvol bij het besparen van energie. Dankzij isolatiematrassen van isolatiebedrijf van Isobakker wordt er veel energie en vanzelfsprekend ook geld bespaard. U zult merken dat energiekosten lager worden doordat de warmte beter wordt vastgehouden en de kou beter wordt buiten gehouden. Tegelijkertijd is dat ook beter voor het milieu. En niet onbelangrijk: u krijgt een betere temperatuur voor u en uw personeel. 

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze isolatietechnieken? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen!

Neem contact op

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 

 

Contact

iso-bakker isolatiebedrijf bv
Handelsweg 4
9791 DG Ten Boer

 

Tel:   050-5035887
Fax:   050-3049506
Mob:   06-52094410
EMAIL:   info@isobakker.nl


Sitemap

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 

Isolatiebedrijf Groningen
ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
menu item