Telefoon ISO-Bakker isolatiebedrijf BV 
Tel:   050-5035887
E-mail ISO-Bakker isolatiebedrijf BV  

Offerte voor Isolatie oplossingen?
Specifiek & energiebesparend

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 
Bekijk onze projecten

Akoestische isolatie | ISO-Bakker in Groningen

Akoestische isolatie bij ISO-Bakker

Akoestische isolatie is geluidswerend en beperkt geluid tot een enkele ruimte. In gebouwen waar veel geluid van bijvoorbeeld machines te horen is, is het soms noodzakelijk om dit geluid te beperken tot hun eigen ruimtes. Op deze manier hebben werknemers/klanten in aangrenzende ruimtes geen last van het lawaai. Soms gaat het niet alleen om geluid buiten te houden, maar ook om geluid binnen houden. In veel kantoren is er een grote behoefte naar privacy en in vergaderruimtes moet men elkaar goed kunnen verstaan. In al deze scenario’s biedt akoestische isolatie uitkomst, bij ISO-Bakker bieden wij deze uitkomst graag aan.

Akoestische isolatie door ISO-Bakker

Akoestische isolatie bij u

Akoestische, geluidswerende isolatie komt in vele vormen en maten. Bij ISO-Bakker gebruiken wij voornamelijk Soundac massa-materialen voor de akoestische isolatie. Soundac massa-materiaal creëert een geluidsreductie in een ruimte die voldoet aan de huidige normering, waardoor geluid zo min mogelijk de ruimte verlaat. Zo hoort u de machines in de ruimte naast u niet en zorgt u ook dat uw eigen gesprekken verstaanbaar blijven zonder dat ze de ruimte verlaten.

Onze werkwijze

Bij ISO-Bakker zijn wij V.C.A. *1 gecertificeerd. Dat certificaat staat voor een waarborg van onze vakkennis en motivatie. Ons werk houdt pas op wanneer u 100% tevreden bent, wij zorgen altijd dat wij klaar zijn binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget. Wij werken met gemotiveerde mensen, waar wij veel tijd en geld in investeren om te zorgen dat de mensen die bij u komen niets minder dan de beste zijn. Elke klus, klein of groot, pakken wij aan met dezelfde passie, gedrevenheid en professionaliteit. U bent er altijd zeker van dat ook uw akoestische isolatie met de volle zorg wordt aangelegd.

Neem direct contact op met Iso Bakker

Heeft u nog vragen over akoestische isolatie met geluidswerende werking of wilt u uw woning controleren? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 

 

Contact

iso-bakker isolatiebedrijf bv
Handelsweg 4
9791 DG Ten Boer

 

Tel:   050-5035887
Fax:   050-3049506
Mob:   06-52094410
EMAIL:   info@isobakker.nl


Sitemap

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 

Isolatiebedrijf Groningen
ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
menu item