Telefoon ISO-Bakker isolatiebedrijf BV 
Tel:   050-5035887
E-mail ISO-Bakker isolatiebedrijf BV  

Offerte voor Isolatie oplossingen?
Specifiek & energiebesparend

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 
Bekijk onze projecten

OVER ONS

Iso Bakker Isolatiebedrijf BV is begonnen in 2001 te Bedum. De eerste jaren voornamelijk met technische isolatie voor luchtkanalen. Vanaf 2004 werd ook de isolatie van leidingwerk meegenomen in de uitvoering. Sinds 2006 maken wij in onze werkplaats prefab beplating op maat en in elke gewenste vorm. Dit geeft een perfecte afwerking, zowel binnen als buiten in utiliteit of industrie. De materiaalkeuze bestaat bijvoorbeeld uit aluminium stuco of gladde beplating van 0.6 mm tot 1.5 m, en in 2007 werden ook de brandwerende doorvoeren toegevoegd aan het pakket. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden bevinden zich in de Utiliteit, in mindere mate in de Industrie. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten hebben wij in uitvoering!

Vanwege de toenemende werkzaamheden rond 2008 werd de verhuizing naar Ten Boer gerealiseerd. Hier is het kantoor gevestigd, met werkplaats waarin de  volledig geautomatiseerde plaatwerkmachine Mabi Bingo 16 voor het prefab- plaatwerk zorgt, en een magazijn met voorraad van diverse isolatiematerialen en brandwerende producten.

Vanaf 2008 tot op heden beschikken wij over ongeveer 25 ervaren isolatie monteurs en brandpreventieve applicateurs. Alle monteurs zijn in het bezit van VCA.

Ons werkgebied is in de loop der jaren uitgebreid van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe naar bijna geheel Nederland !

Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak met ons maken. Mail, bel of vul het contactformulier in.

Louis Roeters & Henk Wesseling
En monteurs

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 

 

Contact

iso-bakker isolatiebedrijf bv
Handelsweg 4
9791 DG Ten Boer

 

Tel:   050-5035887
Fax:   050-3049506
Mob:   06-52094410
EMAIL:   info@isobakker.nl


Sitemap

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
menu item