Telefoon ISO-Bakker isolatiebedrijf BV 
Tel:   050-5035887
E-mail ISO-Bakker isolatiebedrijf BV  

Offerte voor Isolatie oplossingen?
Specifiek & energiebesparend

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 
Bekijk onze projecten

Thermische isolatie | ISO-Bakker in Groningen

Thermische isolatie bij ISO-Bakker

Thermische isolatie is meer dan alleen de verwarming een graad lager zetten. Thermische isolatie biedt veiligheid, comfort in werkruimtes en kan een gigantische energiebesparing opleveren. Correcte thermische isolatie is noodzakelijk wanneer er in hete ruimtes gewerkt moet worden of wanneer koude elementen zijn blootgelegd.

Thermische isolatie bij u

Thermische isolatie komt in vele vormen, u kunt ervan verzekerd zijn dat wij ook voor u de perfecte oplossing hebben. Wij bieden u graag een aantal voorbeelden van thermische isolatie, zodat u beter kunt begrijpen wat wij voor u kunnen betekenen.

Warmte isolatie
Warmte-isolatie - Thermische isolatie van warme toepassingen

Leidingen en verdelers worden geïsoleerd met Steenwol of Glaswolschalen almede PIR schalen eventueel afgewerkt met Isogenopak folie of aluminium stucco beplating naar keuze. Stucco beplating wordt door verschillende doeleinden gebruikt, waaronder afwerking. Het laat vingerafdrukken niet snel zien. Dit komt door de structuur van de stucco platen. Appendages kunnen met isolatiematrassen geïsoleerd worden. Tapwaterleidingen isoleren wij bij voorkeur met Armaflex.

Koude isolatie
Koude-isolatie - thermische isolatie van koude toepassingen

Ter voorkoming van condens en ijsvorming, alsmede ten behoeve van het beperken van energieverliezen worden GKW installaties vakkundig geïsoleerd met AF/Armaflex. Eventueel afgewerkt met aluminium stucco beplating. ISO-Bakker is een Armaflex gecertificeerd Isolatiebedrijf.

 

 

 

Onze werkwijze

Bij ISO-Bakker zijn wij V.C.A. *1 gecertificeerd. Dat certificaat staat voor een waarborg van onze vakkennis en motivatie. Ons werk houdt pas op wanneer u 100% tevreden bent, wij zorgen altijd dat wij klaar zijn binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget. Wij werken met gemotiveerde mensen, waar wij veel tijd en geld in investeren om te zorgen dat de mensen die bij u komen niets minder dan de beste zijn. Elke klus, klein of groot, pakken wij aan met dezelfde passie, gedrevenheid en professionaliteit. U bent er altijd zeker van dat ook uw thermische isolatie met de volle zorg wordt aangelegd.

Neem direct contact op met Iso Bakker

Heeft u nog vragen over thermische installaties of wilt u uw woning controleren? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 

 

Contact

iso-bakker isolatiebedrijf bv
Handelsweg 4
9791 DG Ten Boer

 

Tel:   050-5035887
Fax:   050-3049506
Mob:   06-52094410
EMAIL:   info@isobakker.nl


Sitemap

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 

Isolatiebedrijf Groningen
ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
menu item