Telefoon ISO-Bakker isolatiebedrijf BV 
Tel:   050-5035887
E-mail ISO-Bakker isolatiebedrijf BV  

Offerte voor Isolatie oplossingen?
Specifiek & energiebesparend

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 
Bekijk onze projecten

Brandwerende isolatie Groningen 

Brandwerende isolatie geïnstalleerd door specialist: ISO-Bakker

Brandwerende isolatie is noodzakelijk voor bedrijven en instellingen. Niet alleen wettelijk, maar ook voor uw eigen veiligheid, de veiligheid van uw personeel en de veiligheid van uw producten. Brandwerende isolatie biedt bescherming tegen de ergste gevolgen van een brand. Zo beschermt u uzelf en uw medewerkers, maar mogelijk ook de toekomst van uw bedrijf.

Brandwerende isolatie Groningen

Brandwerende isolatie bij u

Brandwerende isolatie kent veel verschillende facetten. Wij delen onze kennis graag met u over wat wij precies doen. Wanneer u meer vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Brandmanchetten ISO-Bakker

Brandmanchetten zijn een goed voorbeeld van brandwerende isolatie

Kunststofbuizen als PVC, PE en anderen zullen tijdens brand smelten en verbranden. Het gat van de doorvoer is dan open. Sommige kunststoffen zijn brandbaar en dragen zelfs bij aan de uitbreiding van de brand! De doorvoering moet worden beveiligd door middel van een brandmanchet. Brandmanchetten bestaan uit een stalen omhulsel met daarin een bij brand opschuimend en druk opbouwend product. Door de temperatuur van de brand knijpt het opschuimende product de smeltende kunststofbuis dicht en ontstaat een afdichting met dezelfde brandwerendheid als de wand of het plafond.

Onze werkwijze

Bij ISO-Bakker zijn wij V.C.A. *1 gecertificeerd. Dat certificaat staat voor een waarborg van onze vakkennis en motivatie. Ons werk houdt pas op wanneer u 100% tevreden bent, en wij zorgen altijd dat wij klaar zijn binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget. Wij werken met gemotiveerde mensen, waar wij veel tijd en geld in investeren om te zorgen dat de mensen die bij u komen niets minder dan de beste zijn. Elke klus, klein of groot, pakken wij aan met dezelfde passie, gedrevenheid en professionaliteit. U bent er altijd zeker van dat ook uw brandwerende isolatie met de volle zorg wordt aangelegd.

Neem direct contact op met Iso Bakker

Heeft u nog vragen over brandwerende isolatie of wilt u uw woning controleren? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

 

 

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 

 

Contact

iso-bakker isolatiebedrijf bv
Handelsweg 4
9791 DG Ten Boer

 

Tel:   050-5035887
Fax:   050-3049506
Mob:   06-52094410
EMAIL:   info@isobakker.nl


Sitemap

ISO-Bakker isolatiebedrijf BV

 

Isolatiebedrijf Groningen
ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
ISO-Bakker isolatiebedrijf BV
menu item